Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrev denhär i 5:an. Dikten kopplar till en händelse i det riktiga livet.


Ett klipp ur mitt liv

Jag blev räddare av smärta

sprang långt med brustet hjärta

Allt var tyst allt var blött

medanst blodet rann kunde jag dött

Hungern kröp och blodet flöt

runt i det starka gräset

Ju godare jag bliv

med tidigare tid

rädslan och hungern förtröte




Fri vers av Smutziee<3
Läst 405 gånger
Publicerad 2008-07-11 11:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Varför skriver inte jag såhär bra?:(
2008-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Smutziee<3
Smutziee<3