Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skolprojekt-.-


En ex bästa vän

Du lyssnar
utan att höra
Du tittar
utan att se
Någon kärlek till mig
kommer du aldrig att ge



Ett liv i tomhet
Ett liv i glömska
En liten kärlek i hemlighet
Ett liv bland människor
Ett liv bland fördomar
Ett liv där ingen vet



Kärlek är
min hand i din
Kärlek är
då du aldrig blir min
Kärlek finns
Kärlek är
Kärlek var
när du fanns här




Fri vers av Smutziee<3
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-09-22 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smutziee<3
Smutziee<3