Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag, skolan, 11 maj 2009

Det fanns en tid
En tid i mitt liv

En blomma som slog ut
Och vissnade i förtid

Jag vet inte vad som hände
Jag vet inte vad jag såg

Mitt liv tog slut så fort
Utan någon somhelst förvarning

Att jag stog på egna ben fanns det inget tvivel om
Men att inte få något stöd alls gjorde det inte lätt

Mitt liv
Ditt liv
Han hon den det
Alla lever vi tillsammans
Och inget kan vi göra åt det




Fri vers av Smutziee<3
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-11 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smutziee<3
Smutziee<3