Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som han är

En pojke
En Irriterande pojke
En pratglad person

Han finns inte
Inte på riktigt
Trots att vi går i samma klass

Han beskriver sig sov ett vårregn men kommer sedan på
att ingen tycker om just vårregn

Han är förjävligt irriterande
Utan att minnas det

Men han finns ibland
Trots att han är patetiskt förvirrande




Fri vers av Smutziee<3
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-11 10:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smutziee<3
Smutziee<3