Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag fyllde 15 år 21 september

Yes!
Jag som hade sett fram emot detta
En chans att träffa alla igen

Skit
Jag spydde
JAG fick ligga inne hela dagen
DE ANDRA hade hur kul som helst

Slut
Det tog slut med min pojkvän
Han som låg och lekte daggmask under min säng
i 32 minuter istället för att trösta mig

Hem
Jag åkte bil hem
De andra skrattade åt Pål och Pål
Jätte roliga skämt

Sova
Jag sov i 2 dygn kändes det som
Sedan vaknade jag

Tårta
Jag hade svårt att se
Det flimrade för ögonen
Jag fick en gitarr

Sjuk
Sjuk sjukare sjukast sjukhusig
Ett litet rum i 4 timmar och 30 minuter
Instängd med en syster och en mamma

Grattis
Kul födelsedagshelg det blev
900 spänn fattigare
Så fick jag åka därifrån




Fri vers av Smutziee<3
Läst 999 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-22 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smutziee<3
Smutziee<3