Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

Vad är det som gör det

Att allt är så svårt

Jag vet att du orkar

Fast du tar allt så hårt

Jag vill inte se dig

där du så stilla sitter

För du får aldrig höra

Fåglarnas kvitter

Jag vet inte vad

Men det är något som finns

Du sitter och funderar

Fast du inte minns

Vad är det som gör det

Att allt är så svårt

Jag säger dina och mina

Medanst du säger vårt




Fri vers av Smutziee<3
Läst 370 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-28 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Smutziee<3
Smutziee<3