Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen om ett liv

drömmen om ett eget liv
ett nytt liv


har aldrig existerat
förutom
i mig




men
det är över nu




Fri vers av KremlingeN
Läst 438 gånger
Publicerad 2005-07-11 14:15



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
starka ord.stark text.grymt bra. Du har bytt namn. förvirrande. haha.
2005-07-11
  > Nästa text
< Föregående

KremlingeN
KremlingeN