Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ditt klotterplank!

Hårda slag och sparkar
Ta ut din ilska på mig,
Jag bryr mig ändå inte
din kropp existerar inte för mig,
Men min själ den bryr sig
den kommer ihåg slagen,
Bortom min mur mot depression
läggs alla sparkar på en hög,
Dina ord är en inget för mig
men dom känns ändå.
Jag är ditt klotterplank!




Övriga genrer av Haugen
Läst 299 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-13 00:58



Bookmark and Share


  polka-gris
jag blev kär i titeln!
2008-08-18

  Michaela Dutius
Bra dikt där slutet blir ett crescenso
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Haugen
Haugen