Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
If only!


Min framtid!

Baby du får mitt hjärta att slå,
lever ett slag åt gången,
önskar du visste hur du får mig att må,
blickarna som kokar mig levande,
närvaron som får alla att känna sig små,
längtan efter dig som bara är min,
aldrig trodde jag att ja dig kunde få,
det som gör det värt att leva,
varje gång jag vaknar ur drömmen
ligger du kvar vid min sida,
min framtid.




Fri vers av Haugen
Läst 664 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-25 23:28



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
såååå vacker......
2009-08-01

  mare VIP
Ljuvligt fin ......
2009-07-26

  peter markurth
mycket bra
2009-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Haugen
Haugen