Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag saknar tiden från förr.

Jag saknar tiden från förr,
du vet då jag alltid log.
På den tiden fanns det inget
som kunde få mig att deppa.
Men när man tänker efter så,
finns det ändå inget jag ångrar.
Jag älskar att lyssna och
bara finnas där för andra.
Jag trodde att man kunde leva
och ändå förstå andras problem.
Nu vet jag att man kan inte,
förstå och inte ta del av smärtan.
Det lagras på en pråm bakom hjärtat,
som tillslut kommer ikapp livet.




Fri vers av Haugen
Läst 671 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-08-16 19:20



Bookmark and Share


  Agge aka Ninja
Ibland blir man fundersam för att alla säger att de var bättre förr och jag instämmer. Men finns det då ingenting att se fram emot om alla bara ser tillbaka på det som har varit?
2009-11-19

  Aquila
Att lyssna på andra och ta del av andras problem ger perspektiv på livet, man blir rik också genom andras erfarenheter och det kan ge en styrka. Fortsätt bara vara den du är, jag tror att du är en god och uppskattad vän, men glöm inte, man ger och man tar...
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Haugen
Haugen