Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En erfarenhet rikare.

Du öppnade mina ögon
visade mig livets ljuva sida,
aldrig trodde jag du va sån
med dig behövde jag aldrig tvivla.
Du var min sol i vintermörkret
min ledstjärna på himlen,
vem visste att det inte var rätt?
du hjälpte mig verkligen men,
Du som så många andra svek
skillnaden är att du ändå är unik,
du såg det säkert bara som en lek
det gör inget för du gjorde mig rik.




Fri vers av Haugen
Läst 482 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-02 17:45



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Starkt att se och kunna beskriva- att varje människa - oavsett vad som händer sen- gav mig något
2009-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Haugen
Haugen