Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag satt o lyssnade på lite musik och kände för o skriva en glad text, men så tänkte jag, att för att skriva en riktigt riktigt glad text så måste man ju börja lite dåligt och sen bygga upp de, så den blev lite lång! Men hoppas den är bra ändå :P


Ett helvete kan bli allt du önskar ...

Brunt vatten droppar
från det mögliga taket
på en dunk hemkört,
trasiga rutor lagas
av spindelväv och smuts,
med huvudet på bordet
ena handen på dunken
andra håller en burk,
hennes ljusa kök är
färgat brunt och grått
i ett rörande mönster
av råttorna på väggarna,

Bultningarna på dörren
börjar sakta få hennes
medvetande att vakna,
förvirrad och så less
på livet kanske
det är svårt att säga,
stegen mot dörren
känns så tomma
hoppet har svikit
för länge sen,

Solens strålar städar
i det dammiga skjulet
och en glömd plats
återfinns igen,
där står han som
fick henne att tvivla
på om livet verkligen
är värd att leva,
en häftig konflikt
flygande katter och
kallt kaffe i ansikten
deras tomma ögon
möts åter igen,
den obeskrivliga
fantastiska känslan
av fjärilar och värme
i magen återkommer,

hon vaknar upp
i sängen som hon minns
med silkes täcke
och dun kuddar,
hon vaknar av
solens strålar
som lekandes längs huden
tycker att dagen är här nu,
han kommer in
med en silverbricka och te
en ledsen och frågande min
han tänker varför,
varför lämnade han
världens finaste människa
en unik ädelsten
hans snöflinga
en bortkommen ängel.




Fri vers av Haugen
Läst 473 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-20 21:13



Bookmark and Share


  Mizz Id
Vad vackert du skriver :D Du har verkligen utvecklats. Det är lite likt Stephen king faktiskt^^ Bra Haggy
2009-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Haugen
Haugen