Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte de tre ord man kan tro, men ändå så betydelsefulla.

Att det ska vara så svårt,
men det verkar helt omöjligt,
det kanske bara ska vara så
att vissa inte ska få känna det,
men längtan efter att få se,
hoppet om att det imorgon kommer,
en liten text vid ditt namn,
"Jag gillar dig".
Tre små ord kan allt för ofta
föra med sig mer lycka
än vad en konversation kan
lyckas med på en hel natt.




Fri vers av Haugen
Läst 586 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-08-16 18:51



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
Mycket fint! Så enkel och fin skildring av livet
och det som kan göra en "skillnad" .. Berörande!
2011-01-09

  Dyrbye
Så sant så.. Bra skrivet vännen :)
2009-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Haugen
Haugen