Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En verklighet!

Du får nog
slå mig livlös
om du vill
jag ska sluta
tänka på dig.




Fri vers av Haugen
Läst 430 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-27 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haugen
Haugen