Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hålkort

minns dina mjukisbyxor
de lyser starkare än ditt ansikte
kommer ihåg ditt fulla kylskåp
vars innehåll jag försåg mig av
hågkomst av stunder då du
sublimerade dig själv
och jag kunde njuta av ditt sällskap

som du ser är det inte du
på piedestal
utan jag högt upp i sadeln

vilken bild målade jag upp för dig?




Fri vers av Mästaren och Margarinet
Läst 420 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-13 12:01



Bookmark and Share


  genni VIP
De 4 sista raderna gör att hela texten blir stark,
... stark är ordet....
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Mästaren och Margarinet
Mästaren och Margarinet