Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg mot lyckan

Vägen låg tom och öde framför mig.
Någonstans långt bort skymtade slutet.
Jag satt på min röda Crescent och trampade.
Trampade som aldrig förr.

För jag var på väg mot solnedgången och lyckan.




Övriga genrer av flickanmedmusiken
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-13 22:14



Bookmark and Share


  Rachel Roth
en ödesmättad text
kompakt med flera bottnar
tycker om
2008-07-13

  camillala
jättefiin!!
2008-07-13
  > Nästa text
< Föregående

flickanmedmusiken
flickanmedmusiken