Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord...


Besattheten.



Tror jag vet hur du känner, just nu.

Paniken och ångesten över att inte vara

med dig.


Över att inte vara din, som hon

nu så uppenbarligen är.


Känner hatet och äcklet och så hatet igen,

gentemot den som har tagit dig från dig själv.


Besattheten som så många liknar vid kärlek.


Nån där ute vet att den är inte lätt att varken handskas eller somna med.


Är glad att den tiden är förbi,

den är inget som jag längtar tillbaka till.



Ingen bli dummare eller elakare än vad man var då.


Ord blir till knivar, meningar blir till sår.


Mycket djupare än så är inte schysst att gå.





Övriga genrer av Ivy-Jean
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-15 00:02



Bookmark and Share


  isidore
hjälplöst bra
2008-07-28

    Free
Besatthet och kärlek, svår gräns där tycker jag. Tänkvärda ord i din text.
2008-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean