Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte vad jag tänkte på. Det var bara något som dök upp i mina tankar.


den stora världen är skrämmande för små flickor som andra

Marilyn Manson
vampyrtänder
lila linser
tyllkjol
uringat
nätstrumpor
NineInchNails
Stora stjärnglasögon
prinsesskrona
satinband
svart
rosa
Marilyn Manson




Övriga genrer av Omhimlenvoreblå
Läst 298 gånger
Publicerad 2008-07-16 11:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omhimlenvoreblå
Omhimlenvoreblå