Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord av kyla

Varma vattenpussar i kalla vindar

Heta tårar i kalla känslor

Svidande skärsår i grym natt

Öppet fönster i vinterkyla




Övriga genrer av Omhimlenvoreblå
Läst 396 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-16 13:09



Bookmark and Share


  Tess the mess
Bra dikt. Tycker om att du skalat av och bara säger exakt det som behövs.
2008-07-30

  mare VIP
...bra diktat.........
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Omhimlenvoreblå
Omhimlenvoreblå