Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är väldigt stort






Livet är vädligt stort

I begynnelsen var vi
människor
Ett ägg
och en sädescell

Livet är verkligen förunderligt

Hur människan som liten växer
i mammas mage för att sen bli
klar för att födas
För att möta omvärlden



Livet är stort och det måste
finnas nån mening med det?
Hur annars hur denna komplicerade
process att utvecklas från ett
embryo till ett foster
Kunnat åstadkommas

Livet är stort
Vi måste se det
Och kunna förstå det
Känna det
Och få en bra grund
att stå på

Ett tryggt hem
Föräldrar som bryr sig
För att ge sitt barn
en trygg uppväxt
Kärlek i massor
Gränser som lär

Tyvärr får inte vi alla
det vi behöver under
våran uppväxt
Men livet kan bli
stort ändå

Livet är stort
Och obegripligt ibland




Fri vers av Fånga dagen
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-16 18:36



Bookmark and Share


    Lindizz
Fint skrivet om livet, dina slut rader säger så mycket. Kanon och varm applåd!
2008-07-18

  Nasrin
Helt underbart!!!
Vackert med fina ord om livet!!!
2008-07-17

  friheten
En dikt som känns, ju längre ner man kommer i läsandet, desutå mer gilalr man den.
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen