Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helt vanlig morgon på jobbet

 

Kaffe och en macka

 

Kolla Aftonbladet.se

(inklusive vädret)

 

 *sörpel*

 

Kolla Bjornsbytare.se

(och pricka för intressanta saker)

 

 *glufs och sörpel*

 

Kolla hotmail.com

(samt deleta mail jag inte vill ha)

 

*mera sörpel*

 

 Kolla king.com

(bara för att se om jag vann)

 

*mer glufs*

 

Kolla orhem.com

(är det nån visning i helgen)

 

*sörpel igen*

 

Kolla poeter.se

(måste ju ha koll på er...he he)

 

*klunkar i det sista av kaffet*

 

Sedan öppnar jag jobbmailen för att kolla om det är något akut...

 

 

 




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-16 20:34



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
HOPPSAN...poetat..skulle det ju vara,har inte vant mig vid mitt nya tangentbord än..hmm
2008-07-17

  Carola Zettergren
HIhi...kul potetat!!!
2008-07-17

    Bodil Sandberg
hahahahaa...jättehärlig text Lena!!!applåder!!
2008-07-17

  Åsa Gustavsson VIP
Rätt ska vara rätt!
2008-07-17

  Quasimodo
Skön och bra ordning på saker och ting, verkligen !!
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP