Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då blir det.........


Om FRA fortsätter gälla.....

INNAN FRA kunde du, FRITT, framföra Dina Politiska Intentioner !!!

EFTER FRA : VAKTA DIN TUNGA !! Säg ALDRIG Öppet VAD DU VILL GÖRA !! "STOREBROR" SER OCH HÖR DIG !!




Övriga genrer av Mats Henricson
Läst 406 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-07-16 22:42



Bookmark and Share


  L.byström
Jag har en plan.....
2008-07-22

  aol
bravo mats så är det fy fan för en sån regering som bara vill åt medborgaren
2008-07-18

  Stefanie Nerman
Mig kommer de aldrig kunna tysta
Borde de inte göra med någon annan heller
Jag talar fritt tills de kommer, och även då fortsätter jag tala fritt !
Men jag gillar din text, den visar att vi kommer bli ett av de land som kanske inte kommer ha rätt till den yttrandefriheten vi har idag.
2008-07-17

  genni VIP
Jag köper inte längre små söta brevpappren, jag köper inte längre dagböcker på bokhandeln, internet är det jag använder.

Nu kan vårt nya Sverige granska all mina brev/mail till mina vänner, jag kan inte prata privat i telefon utan att minst en tredje part lyssnar.

FRA är en STOR SKANDAL och jag fasar för vårt nya Sverige. Jag trodde att landet skulle utvecklas, men istället går vi tillbaka....

Undrar bara när regeringen börjar bestämma vad som får skrivas i tidningen......eller på internet, de kanske stänger ner sidor där med, vem vet....
2008-07-16

  KevinBroberg
Demokratin är på god väg att rasa, åsiktsfriheten är hotad och det svenska folket ger fan i att rösta.

Fra är det hemskaste jag vet, blotta tanken om att någon hör allt.
2008-07-16

  KristinaE
.. tassar tyst in i våra liv - snart tar DE över - vilka de är... ! Osynliga gör de intrång i mitt inre..
2008-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska