Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om bara



Om bara nu vore i morgon
då visste jag hurdet går
och slapp oroa mig
Nu måste jag sova
för att klara oron i morgon
innan jag vet




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 379 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-17 22:30



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Oron i en kan
växa sig stor
ibland i onödan
den växer sig stor
Men utan facit
tankarna i en gror...
Så rätt tänkt!
2008-10-16

  Quasimodo
Talande och starkt för oron i alla skuggor !!
2008-09-14

  papessa
Dikten är så söt och betänkansvärd, men jag har hört eller läst att 98 % av all oro inte blir av, ja vad finns det då att oroa sig över...........
2008-08-11

  Maria T
I dag är jag väldigt orolig
för jag har krockat med bilen.
Tacksam för ingen blev skadad
2008-08-11

  Åsa Gustavsson VIP
oj, lägg lite oro här, så sover du kanske bättre.
Kram!
2008-08-07

    Bodil Sandberg
Ja usch för den där sabla oron som alltsomoftast gör sig gällande
då är det inte lätt att somna sött..känner till det där mer än väl

raderna är fyllda av ängslan och vämjelse inför ödets nyckefulla
och tankarna gjutes här påtagligen ångestladdade men också medvetna ...griper onekligen tag min vän!!
2008-07-30

  noname_realmind
Oro är jobbig och svår att "stänga av"...
Men den är inte till nytta för nånting tyvärr..
Hoppas det går bra iaf - vad det nu är som ska "meddelas" imorgon!
2008-07-18

  Michaela Dutius
ja att oroa sig är otroligt tungt...du utrycker det både potiskt och vackert
2008-07-18

  SeXara
Det vet jag hur det känns.... fint skrivet
2008-07-18

  Teresia Ridell
Känner väl igen mig i denna ständiga oro...sökandes små pauser av frid.
Snyggt !
2008-07-18

  * Ammi *
hoppas allt blir som du önskar. kram
2008-07-18

  Måna N. Berger
Nu är alltid nu, även i morgon och allt som varit var nu. Sov och glöm oron, det finns aldrig något att oroa sig för i nu, där är allt som det bara är.
2008-07-18

  Anders P VIP
skulle du spela på tipset då ...om du visste??
2008-07-18

    Bim
..oavsett vad det är håller jag tummarna och hoppas du får flera timmars skön sömn
2008-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors