Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken kommer ... kärleken går


Pionerna

Nu har pionerna redan blommat över
– men jag bryr mig inte ett dugg -
Annat var det sommaren 2005
då varje blomma lyste av kärlek
och jag strödde vita kronblad omkring mig.
Nu strosar jag omkring barfota
i mitt hjärtas trädgård och minnena
flyger omkring som skadskjutna fåglar.




Fri vers av annaregina
Läst 594 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-18 20:55



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Vacker och vemodig!
2008-07-19

  Bibbi VIP
Det finns En som bryr sig...
Applåd och bokmärke.
2008-07-18
  > Nästa text
< Föregående

annaregina
annaregina