Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvillningsjälar delar på en Ros










Tänk om jag har en tvillingsjäl
Därute nånstans

Någon som ser ut som jag
som pratar som jag
Känner likadant som mig

Vilken underlig känsla
det skulle vara men ändå helt
fantastisk på samma gång

Nån som förstår mig helt och hållet
nån som vet hur det är att känna det jag
gör var dag som upplever den där underbara
känslan när jag böjer mitt huvud ned för att
ta tag i rosenblomman och lukta på den
Känna in rosens doft i alla mina sinnen


Jag tar en rosenblomma med mig hem
för att sprida bladen i olika skålar
den underbara doft som berusar
mina luktsinnen är i gungning


Då har jag hela rosenbusken i mitt hem
Rosen ger mig skönhet njutning
Rosen ger mig kärlek
som är villkorslös





Fri vers av Fånga dagen
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-18 22:51



Bookmark and Share


  Hannadraken
Du sätter vackra ord på den här ensamheten man känner. Drömmen om att få vara helt synkad med en annan människa. Ja, jag känner den också. Väl. Gillar dina rosenrecept!
2008-07-19

  Ordregnspoeten
Att unna sig att njuta av vackra och goda ting är skönt för själen. Någonstans finns säkert någon som vågar vara ens tvillingsjäl. Mycket fint skrivet.
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen