Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är slut nu, men är det vad jag vill?

Du vänder allt upp och ned
med mina tankar
Förvirrande andar
andas i mina öron

Underbara, underbara
underbara älskling
Det var du
som fick min själ att brinna

Det var du
som tände eldarna
och lät mig glädjas
Det var du

Nu vet jag inte längre
Tankarna spränger hjärnridån
Det blir mörkt
dystert

Endast en ljusglimt vid horisonten
vad hände egentligen?
Inga svar på frågor svåra
Bara tystnad

Det var ju du
som gav mig lyckan
Det var ju du
som var den enda

Står ensam kvar nu
och funderar
och funderar
stampar stilla

Allt är förlorat
eller allt är vunnet
En fråga återstår nu endast:
Vill jag vara din?




Fri vers av Julia S
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-19 15:58



Bookmark and Share


  Janis Karlsson
Känner igen tvivlen och kvalen. Väl beskrivet!
2008-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Julia S
Julia S