Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med inspiration från en viss U2-låt


I de vilda hästarnas dal



dina vilda hästar
får du rida själv

jag har mina egna
som jag vet har sparkat dig

men jag känner dem nu
vet var de kommer ifrån

och jag gör mitt bästa
att tämja min hjord






Fri vers av Pica pica
Läst 377 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-07-13 16:24



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så fyndigt...bravo
2005-07-13

    Mejja
Jippi!!! Denna är kanon. Stark härlig styrka!! Sparas direkt bland de femstjärniga!
2005-07-13
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica