Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text som brottas med åsikter, fördomar och värderingar. kritik mottages tacksamt :)


Synvilla

Oj!


Jag
trodde dina
lockar var skitna

dreads.

designerjackan
rocken
du använde

i alla väder.

såg NK-påsen full
av inkomstgivande

tomburkar.

men det visade sig att du var
en såndär välklädd
rik
människa



Oj!
Jag såg visst fel





Fri vers av deepundermyskin
Läst 451 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-20 21:51



Bookmark and Share


  Ranja Bjurman
En ensam gammal gubbe som jämt drog runt i stan och plockade tomburkar, dog nyss. I gårdagens tidning stod det att han lämnade inte mindre än 12 miljoner efter sig!
2009-04-17

    Nicklas VIP
Haha... "Don't judge a book by its cover".

En del rika människor ser ut som uteliggare.
Och det min vän, det är ett mysterium värdig Herr Sherlock Holmes!
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

deepundermyskin
deepundermyskin