Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tyvärr, inga läsvärda idag

...

 

datorn strejkar....




Övriga genrer av Lena Krantz VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-20 22:50



Bookmark and Share


  RogerIvan
Äsch,,,
Det kommer nya dagar
Inget fel med en paus ibland;)
2008-07-20

  Hannadraken
Det kanske inte fanns nåra värda att läsa...
2008-07-20

  korpfjäder
Ja det mesta strular... meddelanden och ... ja. Allt.
2008-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP