Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orden

orden,
meningarna
vi säger
och inte säger

får mig komma
lite närmre
dig, du
som inte är jag




Övriga genrer av Simmerskan
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-21 11:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan