Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text av Xailorstar, ipaintthestars och malin. Hej flummig text.


Hulliganer på Operan

Mjuka rondeller
jag reser som en luftballong
i cirklar som en tordyvel
mot solnedgången
hem till dig.

BESÖKER BERGET OLYMPUS MED MIN EPA-TRAKTOR!

Älskar klassiker
som vinden i mitt långa hår
och sanden mellan mina tår
låter vattnet från havet rinna
mot mina läppar.

JAG ÄR GUDARNAS NYA SOPHÄMTARE!

Sommaren i min famn
vinter i mina ögon
du är mitt allt
jag älskar inte dig längre.

GE MIG FRIHETSGUDINNAN!!

Elsäkerhetsutbildning
är det jag vill satsa på
du finns i min ficka
som gör hål
likt en komet i flickans svarta dröm.

NU ÄR DET SLUT PÅ GAS!

Idag vrålar hulliganerna på operan i Sydney
jag älskar ljudet till deras vrål
och jag fyller 12 år idag
min mamma åt upp min tårta
det var så jävla taskigt.

FAN!




Fri vers av ipaintthestars
Läst 325 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-22 12:04



Bookmark and Share


  ipaintthestars
ja mest credit för den här texten bör väl du ha Yin xD
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

ipaintthestars
ipaintthestars