Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Radering - men varför?????

 

 

men - Varför
skulle jag... vilja Radera...

andra poeters kommentarer på mina texter?

deras

  åsikter

        tankar

idéer

     funderingar

REAKTIONER

                  spontana uttryck

         starka känslor

                      (glädje ilska)

impulsivitet
noggrannhet
eftertänksamhet

          av sårbarhet (i sorg)

nedlåtande ord
       (arrogans)

                          hyllande formuleringar

    känslosamma utbrott
       (vi är ju inte mer än människor)

utlämnande

         (att kanske våga... tycka till)

                                           att ta plats

människors respons

    att få BERÖRA och bli BERÖRD

(eller av det som stör)

 

ja - varför
ska jag kunna ta mig den rätten

över andras uttryck??

bör vi inte ALLA kunna stå för det vi säger, uttrycker och skriver till varandra?

och framförallt:

 kunna ta en dialog när det hettar till!

 

 

jag förstår inte...

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer av Nattviol
Läst 315 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-07-22 14:49



Bookmark and Share


  J A Nicander
Kloka reflektioner och en berörande text. Går inte att komma undan klurigheten i svårigheten.....
2008-07-22

  Don Jorgé
Håller med dig till 100 %. Säg det du menar, mena det du säger.
2008-07-22

  Lyckohäxan Enediel
Jag hatar att radera! (hehe sorry...bara slank ur mig)
Tycker om dina funderingar här och håller med dig...sen har du dessutom skrivit det på ett skitsnyggt sätt :)
2008-07-22

    Nattviol
hmmmm

nu har jag fått fyra kommentarer..
vilken ska bort?
en, två, tre eller kanske alla fyra...???

*asgarvar*

eller varför inte
min egen!!!
2008-07-22

  Daniel_78 VIP
varför skulle någon vilja ta bort graffititexten,
som någon under natten har skrivit på ditt barns förskola,
"blablabla är ett jävla KUKhuvud".

vi får väl försöka bruka möjligheten med hjärna och hjärta.

bra text förövrig, uppbyggnad och komposition.
2008-07-22

  Lena Krantz VIP
Nej jag förstår inte heller!

Du har så rätt sååååå (enligt mig)

Kram
/L
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Nattviol