Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag går på impulser, endast.


Hur långt vill du spola tillbaka mig?


Uppåt
Neråt
Tror du jag vore mindre giftig
om jag hade en rewindknapp?
Framåt
Bakåt
Nummer ett är inte alltid första sidan




Fri vers av PanicPicnic
Läst 420 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-22 14:38



Bookmark and Share


  shiiva
bästa rubriken på länge ja sett :)
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

PanicPicnic
PanicPicnic