Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland när jag tappar andan av det andra skriver kan jag inte förmå mig att påpeka det. Och ibland andas jag alldeles för mycket helt för mig själv.


Idoldyrkan/Narcissism

Jordskalv i huvudet
Jordskred i skallen

Skallskred?
I skruvstäd.

Att fascineras av andras 'egde'
Livsfilosofier i teorin
Om jag också skrev utan filter
skulle jag trasa sönder era bredband




Fri vers av PanicPicnic
Läst 441 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-22 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PanicPicnic
PanicPicnic