Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörket

Hatet fyller mig kropp
Gör mig svart och lynnig
Dina ord etsar sig fast i minnet
Vill bara se dig förtvina
Se dig plågas av samma ord
Ord som brände likt helvetets eldar
Som fick mig att sakta gräva din grav
Jag själv blev till en smärtsam knut
Svår att lösa utan ångest
Ångest föder hämnd
Klor som vill skada din hud
Se dina ögon fyllas av rädsla
Du gjorde mitt hjärta ont
Du gav mig bara tårar




Övriga genrer av Flickanisa
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-22 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flickanisa
Flickanisa