Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan för längesen

Flickan för längesen
Borta eller kvar
Ska hon finna sina svar
Så liten och stor
Så oskuldsfull då
Förstörd nu
En liten vän som bara visste vad mamma sa
Idag full av misstro
Men mammas ord finns kvar
Ska dom få vingar och visa den lilla flickan igen
Bekämpa fördomarna och rädslorna
Leva av vad livet vill lära
Eller glömma och bli ny
Är spåren för djupa eller kan dom plåstras om
Läka och bli fri
Och för alltid känna frid
Kanske krävs det tålamod
Eller är misstron för stark
Släppa taget och falla ner i det djupa ögats brunn
Läsa det inre och tyda trådarna
Flickan blir fri när tankarna lugnas




Övriga genrer av Flickanisa
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-22 20:40



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Glömma är inte lätt, men det går... Och visst kan du. F** vad du skriver bra! Du är ny nu och får säkert inte många kommentarer, men det kommer, för det är du värd. kramar
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Flickanisa
Flickanisa