Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

begäret du ger

Din tyngd gör min svag
Berusad
Stark
Kroppens svar på ditt begär river
Du kräver
Leker
Ömmar
En förening mellan två själar
Två kroppar
Två lustar
Dina spår lämnar aldrig min kropp
Dom lever och verkar
Dom längtar efter dina stillsamma händer
Händer som bränner och hetsar
Det sliter i mitt inre
Strömmar farligt nära ont
Stjärnor möts i ögonen
Friden vilar i armarna




Övriga genrer av Flickanisa
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-22 20:00



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Fortsätt skriva, du är grym! ;)
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Flickanisa
Flickanisa