Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten

Ensamheten lägger en slöja över mig
Vill älska och ge
Men ligger i ett kallt vakuum ändå
Vill du se bara mig
Älska och älska för att jag finns
Vill hitta dig
Du vackra människa för mig
Värme och lugn
Du finns inuti
Men ingenstans




Övriga genrer av Flickanisa
Läst 176 gånger
Publicerad 2008-07-22 19:58



Bookmark and Share


  friheten
Sorligt, hoppas du finner det du ssöker.
2008-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Flickanisa
Flickanisa