Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns jag

Kan inte reda ut tankarna
Kan inte finna ro
Var är alla
Så liten och bortglömd
Jag är ingen
Men jag är jag
Mina tankar finns
Men det smärtar
Ni finns men har allt
Vill dela
Men finner ingen
Varför är livet så hårt
Komplicerat
Vad finns mer
Ska man veta det
Eller bara glömma och försöka hitta en väg
Den väg som mitt innersta vill se
Är det svårt
Jag är rädd




Övriga genrer av Flickanisa
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-22 19:56



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Vi är alla rädda ibland, ung som gammal. Våga lita på ditt inre!
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Flickanisa
Flickanisa