Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förväntar mig dig

Tanken på dig frigör och ger leenden
Smärta och tomhet flyter ut och dunstar bort
Molnen känns lätta och vita
Ensamheten slöja lyfts bort
Och jag får en kyss av längtan
Jag känner dig i mina andetag och önskar din lätta beröring
Våga hoppas och tro
Du är min själ nära
Delar så mycket
Och ännu ingenting
Strålar av värme spetsar mitt inre
Vågor av din blick sköljer över min kropp
Längtar efter dig främling




Övriga genrer av Flickanisa
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-22 19:54



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Lite spännande och mysig!!!
2008-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Flickanisa
Flickanisa