Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommartorka


Jag tappade min livsgnista på grusvägen
mellan mig och det som var ditt
Nu går jag besvärat barfota baklängessparkandes,
med blicken nedåt, uppvirvlande damm i ögonvrån
och en betungande svettbörda på ryggen

Sommarsolen rullar ut sin röda välkomstmatta
och brännmärker hånleende mina fötter.
En Flugkonstellation spelar upp ett, för stunden, dedikerat musikstycke och stoltserar i marschtakt fram längs min överstekta panna

Mina ögon kisar svidande, söker dåsigt, patrullera
halvsovande efter något att fästa motivationen på.
Må hända en hägring, men även luftslott kan,
om endast för stunden, svalka och få en att höja blicken




Fri vers av Daniel_78 VIP
Läst 771 gånger
Publicerad 2005-07-14 12:20



Bookmark and Share


  karenina VIP
denna var bra! målande, lätt att få bilder.. förmedlar känslor av vemod men även lite ironi.. vemodigt vacker!
2005-08-03

  swimsus@gmail.com
denna dikt kom inte en dag för tidigt, endast för sent, in i min själ. Lost 4 words!
2005-07-20

  madinsane
detta är en resa bland bilder. en resa jag aldrig gjort tidigare. tack för hela bildserien. jag är en lyckligare människa!
2005-07-14
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP