Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rovfåglarna

 

Vingslagen av två rovfåglar

skar genom stillheten

 komna från en annan sfär




Fri vers av Rachel Roth
Läst 299 gånger
Publicerad 2005-07-14 13:01



Bookmark and Share


    Idun 1
Skulle vilja uppleva den stunden som du beskrivit så magiskt. Tycker speciellt om den sista raden...
2005-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth