Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själsspegling


Det finns stjärnor där inne,
kaskader av guld

Där finns ändlösa nätter av njutning,
sekler av sorg

Dina ögon blöder om intet,
kättjade
i sirenens djup




Övriga genrer av tanto
Läst 372 gånger
Publicerad 2005-07-14 13:20



Bookmark and Share


  Markattan
Dina ord går in och berör, sorgmättade och vackra.
2005-08-02

  Dilsewat
underbar....
kaskader av guld...

given favorit...
2005-07-28
  > Nästa text
< Föregående

tanto