Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var ditt eget slott eller så blir världen ditt fängelse




Konsten är

att

kunna känna glädje

och

stolthet

på vägen

mot

våra drömmars mål,

inte att vinna

till varje pris



När

en dörr stängs

öppnas alltid en annan



Försök

idag att hitta

en ny dörr

som

Du

kan och vill öppna



Var ditt eget slott

eller

så blir världen

ditt fängelse






Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 552 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-07-23 14:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tänkvärda ord.. att fokusera på målet.. men ända glädjas åt vägen dit. Och att vara flexibel under tiden ... låter som ett bra livsrecept
2008-07-23

  anits VIP
Underbara vackra och
kloka ord
2008-07-23

  Teresia Ridell
Vackert o klokt sagt !
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic