Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Talar för sig själv (så jag lyssnade bara) - Nej, ingen schizofreni

Tankebubblan över mitt huvud
blev ett regnmoln
Då är du farligt kall med din verbala telekinesi
Det blir inte ens tunnt ytskikt kvar av mig
när floden runnit över hela mattan
Akta elektroniken ffs!
Akta maskinen som lever åt mig

Vart köpte du den där tröjan?
Jag vill bli precis så unik som du

Häfta fast tubtoppen på min kropp
Svimmande ringande svammel babblande
Explosioner av saliv
Tremor
Du får sju års olycka om du krossar en spegel,
ett hjärta då?




Fri vers av PanicPicnic
Läst 464 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-23 14:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow! Grym e du.
Jag vill bli unik precis som du!
2013-11-25
  > Nästa text
< Föregående

PanicPicnic
PanicPicnic