Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll fast vid dina drömmar


för

om drömmarna dör

blir livet

bara en vingbruten fågel

som

inte kan flyga


Låt aldrig rädslan

för att bli utslagen

hindra dig


Våga se

vem Du är

och

anta utmaningen

att bli

den Du vill vara


Sanningen

om

livets mening

måste

var och en

utforska

på egen hand


När vi ger

av vår tid

och

av oss själva

får vi

tid och kärlek

tillbaka


Det är bara det

vi inte gjorde

som

vi ångrar


Njut av livet .......





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 547 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-07-23 19:06



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Rätt på alla sätt!
Håll ut så slår
Din lycka till
absolut till slut!
**************
2008-07-24

  Quasimodo
Kloka och fina ord för att vara och leva sig !!!
2008-07-23

  Leva Livet
Visa ord!
2008-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic