Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardag

Molnen gestaltade sig som en vacker smekning på det himmelsblåa fältet

Aldrig har jag känt mig lite och maktlös!
Jag befann mig på botten av en brunn

Solens strålar sänkte sig över min kala hjässa och då visste jag att min tid var kommen!

Äntligen hade jag fått tillträde till herrens palats och det eviga livet i ljuvlig harmoni!

Min uppgift i denna hemska och groteska värld var äntligen slutförd...




Fri vers av Plockabär
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-23 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plockabär