Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motsägelsen

Magistern på sin klocka tittar
och hopen börjar röra sig.
Det är dags för paus och er att få gitta
- men det bemödar jag ej.

Jag sitter kvar i min ensamhet
och betraktar med förtret.
De andras vilja att ständigt få skiljas
från kunskapens sfär
- för att återgå till den de har kär.




Fri vers av Plockabär
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-10 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plockabär