Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I framgångens tomrum

Nu är allting frid och fröjd!
Nu känner jag mig väldigt nöjd!

En veckas lidande till trots präglat av oro
Tog bara ett ögonblick innan det hade gåtts till godo.

En godkänd tentamen fick mitt obehag att försvinna!
Varför min osäkerhet jag aldrig lyckas att övervinna?
Strunt samma, denna gång fick jag i alla fall vinna!

Nu vandrar jag fram och tillbaka i min lägenhet
Och söker efter något att kalla för kreativitet.

Jag vill göra något vettigt med dagen
Eftersom jag inte längre har några bekymmer i bagagen!

Äh, jag börjar skriva lite istället!
Det kanske kan ge mig lite uppehälle?

Och på ett enda ögonblick
Hade kvällen börjat sänka sitt mörka skikt.




Fri vers av Plockabär
Läst 230 gånger
Publicerad 2008-11-14 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plockabär