Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missionären

Jag har rest land och rike
för att slippa bli ett like.
Jag har upplevt storstadens vimmel
men lever ständigt ett liv som singel.
Jag söker svar på kärlekens gåta
men börjar alltid att gråta.

Av kärlek är jag kommen och för kärlek vill jag leva
men det är svårt när jag alltid blir nonchalerad.
Jag har känt hopp och tro på någonting mera
men där stannar min era
- om det jag sökte i hennes sköte.




Fri vers av Plockabär
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-11 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Plockabär